Telefon: 0730 133 049

Testimoniale

 

Infertilitatea, in cele mai multe dintre cazuri -  o boala vindecabila...

Infertilitatea, un subiect care trebuie sa inceteze sa mai fie un tabu.

Infertilitatea, o neputinta in sensul de boala, ce poate avea cauze anatomice, genetice, infectioase, imunologice, toxice, endocrine sau cauze necunoscute, inexplicabile.

Drumul catre indeplinirea visului de a avea un copil este unul uneori anevoios, cu zambete, dar si cu lacrimi.

O procedura de tip fertilizare in vitro reprezinta o experienta dificila pentru un cuplu, atat in plan fizic, cat si psihic.

Pentru a va face sa intelegeti mai bine ceea ce inseamna lupta cu aceasta boala, am apelat la cateva din cuplurile care au ales să conceapă cu noi, sa ne impartaseasca din experientele lor, emotiile traite de-a lungul intregului proces.

 

 • "După mai multe încercări nereușite, ma declar foarte mulțumită de implicarea d-nei doctor Lupu și a întregului personal. Am avut plăcerea sa colaborez cu oameni prompți care mi-au răspuns la orice ora și mi-au dat încredere. " B. Cristina, 38 ani, ofițer bancar.

 

 • "Bună ziua, Cu admirație și înaltă considerație pentru cel mai profesionist medic - dr. Lupu Gabriela. Am încredere multă că în perioada  următoare, embrionii care sunt acum la "căldură", mă vor face ceea mai minunată mamă.  Sunt cu moralul ridicat și în prezent am un HPV negativ, ceea ce pentru mine înseamnă renaștere. Mulțumesc echipa Vivamed pentru sprijinul acordat! ".  Roxana, 33 ani, referent resurse umane.

 

 • "Bună ziua, Am ajuns la Clinica Vivamed prin extragerea din decembrie de la Asociația SOS Infertilitatea. Acolo am avut ocazia sa o întâlnesc pe minunata dna doctor Gabriela Lupu si întreaga echipa. O echipa adevărata si profesionista. In ciuda faptului ca fertilizarea nu a avut succes, le sunt recunoscătoare pentru ca au fost alături de mine și m-au susținut, făcând tot posibilul sa fie bine. Aveți încredere în Clinica Vivamed si va fi bine. " Iulia, Pitești.

 

 •  "Buna seara, oameni dragi si frumosi. Știu ca sunt alti membrii ai aceste familii care trăiesc deja clipe magice și care, prin prisma acestora, au multe de împărtășit aici. Însă am simțit nevoia sa o fac și eu și sa va mulțumesc, din nou, pentru fiecare fior, plăcut sau mai puțin plăcut, pe care l-am trăit datorită dumneavoastră. Deși a trecut mai bine de 1 an de la proiect, îmi amintesc cu exactitate fiecare vizita, fiecare grimasa a doamnei dr. Gabriela atunci când analizele nu ieșeau chiar așa cum ne doream, sau fiecare incurajare și încărcare de baterii atunci când simpla privire a dânsei îmi dădea, cumva, încredere.  Recomand cu toată dragostea, si as alege acelasi lucru, ori de câte ori as fi nevoita. Succes tuturor viitorilor părinți!" Georgiana, 38 ani, economist.

 

 •  "V-am ales la recomandarea unei prietene care a reușit sa aducă pe lume împreună cu ajutorul dvs. o frumoasa fetita. De asemenea, fiind din Brașov, a fost accesibil pentru urmarea întregii proceduri FIV, cu stimulare, puncție și 2 transferuri pana în prezent.  Apreciez foarte mult suportul în orice moment, fie ca este duminica, dimineața sau seara. Întreaga echipa lucrează foarte eficient, rapid și profesional sub atenta conducere a d-nei dr. Lupu și a d-lui dr. Gliga.  Este o experienta frumoasa pentru mine, care a implicat mult efort psihic și fizic, dar cu siguranță merita și recomand cuplurilor care își doresc un copil sa apeleze cu încredere la VIVAMED.  Ca și propunere, având în vedere ca se fac multe analize prin intermediul altor laboratoare, poate reușiți sa obțineți pe viitor de la acestia un fel de abonament pentru clientele dvs., cu discount-uri, deoarece costurile uneori sunt destul de mari și ar fi un ajutor financiar. Va mulțumesc pentru ca mi-ați fost alături în fiecare moment al procedurii și va doresc multe reușite în viitor. " A.T., 40 ani, economist. 

 

 • "Am ajuns la Vivamed prin câștigarea concursului "O Sansa Pentru Viata". Nu aveam idee cum arata clinica sau cum este d-na doctor Lupu Gabriela, cea care urma sa ma preia. La prima impresie am sa va spun câteva aspecte care mi-au placut: curățenia, sala de așteptare care este foarte primitoare, personal amabil și, cel mai important, timpul scurt de așteptare! Ulterior, după ce am ajuns sa ne cunoaștem mai bine, am căpătat o stima deosebita pentru d-na doctor Lupu, pe care o apreciez pentru felul dumneaei de a fi: scurta și la obiect. Întrebările mele au avut mereu răspuns, nu am plecat niciodată nelămurita din cabinetul dumneaei, iar dacă uitam sa adresez vreo întrebare, trimiteam mail, iar răspunsurile soseau cu promptitudine. Per total, nu am ce reproșa oamenilor de acolo. Dacă toată experienta aceasta va avea final fericit pentru noi, vom fi profund recunoscători întregii echipe. Dacă nu ne vom împlini dorința de a deveni părinți cu ocazia acestei colaborări, știm ca sunt alte aspecte care generează nereușita, aspecte ce țin de noi și de problemele noastre de infertilitate. Prin urmare, recomand cu drag persoanelor din jurul meu sa calce pragul clinicii d-voastră și sper din suflet sa reușiți sa aduceți bucurie și fericire cât mai multor cupluri care se confrunta cu probleme de infertilitate! Va urez succes și realizări frumoase!!". L.P., vârsta 36 ani, ocupație Asistent Manager.

 

 • "Am ales clinica Vivamed după intuiție, am ajuns aici când nu mi se mai dădea nici o șansă de a avea copii. La Vivamed am întâlnit oameni minunați și aici mă refer la tot personalul,toti au fost și sunt alaturi de noi, ne răspund la orice întrebare indiferent de ora și zi a săptămânii. Acum trăim momente fericite pentru că urmează să avem un copil. Nu a fost un drum ușor,  însă implicarea și încrederea dnei dr. Lupu și dlui dr. Gliga ne-a dat speranță și confort emoțional. Suntem profund recunoscători și recomandam călduros clinica Vivamed. " L.D. vârstă 41, ocupație inginer.

 

 • "După 8 ani de luptă cu infertilitatea, datorită d-nei dr. Lupu și întregii echipe am o minune de băiețel. Mulțumesc din suflet pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă și recomand cu toată încrederea. Doamne ajută la cât mai multe realizări! "     Nicoleta - as. medical.

 

 •  "Dupa 7 ani de analize, monitorizari, 1 IUI esuat (biocimica) si "sunteti inca tineri, dupa 35 de ani o sa incepem sa ne face griji", la 37 de ani am inceput sa ma documentez despre FIV, ce inseamna si ce presupune. Atunci am aflat si despre Vivamed, iar in aprilie 2019 am facut programare la dl. dr. Gliga. Dupa prima intalnire cu dansul, am stiut ca am facut cea mai buna alegere. Am inceput investigatiile, iar in octombrie 2019 ne-am apucat de tratament, transfer, care s-a soldat cu o sarcina (care a fost mola partiala). Am obtinut 7 ovocite, toate fertilizate, 7 blasto de ziua 5. Am transferat 1, si 4 am congelat, iar 2 i-am lasat pana in ziua 6, la care a trebuit sa renuntam. Urmatoarele 2 transferuri au fost negative. In toata perioada aceasta comunicarea cu dl. Dr. Gliga, dar si cu d-na dr. Lupu a fost foarte buna. Am simtim cum se bucura alaturi de mine, cum s-au intristat alaturi de mine. Colaborarea cu dansii, dar si cu embriologul a fost foarte buna. Daca am avut intrebari, mereu m-au lamurit si mi-au explicat tot ce nu intelegeam, medici minunati si dedicati. Ca si lucruri mai putin placute, a fost colaborarea prin email (mi se raspundea la mail abia dupa ce vorbeam cu dl. doctor. Luam legatura cu dl. doctor daca vedeam ca timp de 6 ore nu primesc raspuns) si ca un minus ar mai fi timpul de asteptare la cabinet.  Recomand si voi recomanda intotdeauna clinica Vivamed, pentru ca vad implicarea medicilor si a embriologului. Mult succes pe viitor! " C.C.,38 ani, economist.

 

 •  "Parti pozitive:

* Siguranta oferita de profesionalismul cu care se lucreaza: planificarea etapelor, comunicarea si raspunsurile rapide si in timp util cu noi ca si pacienti, decizii rapide. 

* Consultatii placute si medici experimentati.

* Colaborarea cu laboratorul de analize.

*  Explicatiile primite, sfaturile cat si incurajarile si pozitivismul pe care l-am simtiti la fiecare etapa au contat foarte mult.

          Posibilitati de imbunatatire:

* Consider ca, consilierea psihologica poate fi adaugata in mai multe etape din acest proces, in special la inceput.

* Prezentarea in scris a planului procedurilor sub forma grafica inca de la stabilirea diagnosticului astfel incat imaginea de ansamblu sa fie foarte clara. " P.B si C.B. - 30 de ani, manageri. 

 

 • "Colaboarea noastra cu clinica a fost una foarte buna. Atat doamna doctor cat si personalul au fost implicati si profesionisti pe tot parcursul procesului prin care am trecut.  Desi pentru noi finalul nu a fost unul cu rezultat pozitiv, am recomanda oricui are probleme de fertilitate sa mearga la clinca Vivamed. Dupa ce ne vom reveni financiar si moral, vom incerca din nou, deoarece avem incredere ca echipa Vivamed ne va ajuta sa ne indeplinim visul de a deveni parinti. " I.O., 33 ani.

 

 • "Experiența noastră in clinica Vivamed a apărut ca urmare a dorinței de a avea un copil și am pășit pentru prima data în aceasta minunată familie fără să stim exact ce urmează, cu foarte multe speranțe si vise. Am cunoscut-o pe doamna doctor Gabriela Lupu si am fost foarte plăcut surprinși de toata experiența atât a primului consult cât și ulterior, timpul acordat, modul de a ne explica întreg procesul pe înțelesul tuturor. Am fost îndrumați către anumite consultații și investigații, întotdeauna am gasit profesionalism și oameni extraordinari. In cadrul clinici Vivamed am întâlnit un ambient modern, curat, performant, o bună organizare si personal foarte bine pregătit. Indeplinirea visului de a avea un copil e o călătorie presărată cu speranța, dezamăgiri, credință, vise și doar alaturi de o echipă de profesioniști acest drum anevoios poate fi suportat mai ușor. Eu am 30 de ani, soțul 31, suntem operatori productie." 

 

 • "Noi suntem   I (34 ani) asistentă medicală și O (35 ani) antreprenor. Suntem un cuplu a cărui luptă cu infertilitatea începe in anul 2015. După multe vizite la medici, tratamente , analize, rugăciuni am avut norocul să  fim unul din cuplurile câștigătoare ale unei  proceduri de fertilizare in vitro gratuite. Am fost norocoșii câștigatori la clinica  Vivamed din Brașov. Da…norocoși!!! Spun asta pentru că la clinica Vivamed am întâlnit o doctoriță minunată , doamna doctor Lupu Gabriela și echipa sa. Din prima clipă am întalnit acolo oameni calzi,deosebit de devotați , foarte  bine pregatiți profesional și aparatură de ultimă generație. Ne-am simțit in sigurantă, ne-au insuflat optimism și ne spuneau ca impreună vom reușii .Așa a și fost. Deși, suntem din alt oraș, mi-a plăcut ca am ținut legătura telefonic și online, pentru ori ce intrebare primeam răspuns imediat, lucru ce m-a liniștit enorm. Totul a decurs perfect in timpul procedurii de fertilizare, am avut incredere, am ascultat de doamna doctor și impreună chiar am reușit. Da…azi ținem in brațe un copil minunat, e un vis devenit realitate iar, pentru asta suntem profund recunoscători. Recomand cu drag această echipă minunată. Mulțumim din suflet. Dumnezeu să vă binecuvinteze !"

         https://youtu.be/HZIvmuXXQFQ

Centrul VIVAMED

CENTRUL DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

 • Adresa: Str. Decebal Nr. 82, Brașov
 • Telefon: 0368 802015
  Mobil: 0730 133 049
 • Mobil: 0735 133 049 (alocat pentru SERVICIILE de INFERTILITATE)
 • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

 • 10:00 - 19:00
  0730 133 049
  0735 133 049
  Decebal Nr. 82,Brașov
logo VIVAMED
Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate VIVAMED - Brașov.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.