Telefon: 0730 133 049

Întâlniri cu medici

Tehnicile RUA reprezintă singura alternativă de tratament în cazul infertilității, dar și o posibilă șansă la viață prin prezervarea fertilității pentru tineri diagnosticați cu afecțiuni oncologice. Abordarea multidisciplinară în ambele situații devine elementul cheie pentru pacienții noștri

Mai mult...

Educație medicală continuă

Educație medicală continuă este o necesitate, dar și o obligție profesională etică a fiecărui cadru medical, necesară pentru fi la curent cu toate informațiile medicale noi.

Vezi toate imaginile

Prezervarea fertilității - întâlniri cu medici

Indiferent de vârstă sau statut social, indiferent dacă ești sănătos sau ești diagnosticat cu o afecțiune cronică, ai posibilitatea în clinica noastră să-ți prezervi fertilitatea. Prezervarea fertilității este în momentul de față o metodă relativ nouă prin care îți poți asigura viitorul tău fertil.
Principalul obiectiv pentru noi sunt pacienții diagnosticați cu diferite afecțiuni, în special cancer, cărora prin această metodă li se oferă șansa la o nouă viață după finalizarea tratamentelor, radioterapie sau chimioterapie.
În acest sens ne-am propus o serie de întâlniri cu colegi medici, încă din 2016, facilitând în acest fel informația către pacienți.

Mai mult...

Final de 2016

Am încheiat al al 8-lea an de activitate în domeniul tratării infertilității. La fel ca și în anii trecuți, am fost alături de cuplurile care au ales să ne treacă pragul, străduindu-ne să le transformăm visele în realitate.

A fost un an plin, în care ne-am propus să arătăm că infertilitatea nu este un moft, ci o afecțiune prin campania „Testează-ți fertilitatea!”, serile tematice „Infertilitatea – dincolo de TABU”, implicarea în campania Movember alături de 24Fun Brașov, articole lunare in revista 24Fun Brașov și întâlniri tematice cu medici specialiști în care am discutat despre ce înseamnă prezervarea fertilității în cazul pacienților cu diferite afecțiuni cronice.

Am încheiat anul cu minunata petrecere de Crăciun a copiilor Vivamed, unde ne-am bucurat de revederea cu micuții noștri.

Stai alături de noi în 2017...pentru că avem planuri frumoase pentru tine!

Mai mult...

Centrul VIVAMED

CENTRUL DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

 • Adresa: Str. Decebal Nr. 82, Brașov
 • Telefon: 0368 802015
  Mobil: 0730 133 049
 • Mobil: 0735 133 049 (alocat pentru SERVICIILE de INFERTILITATE)
 • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

 • 10:00 - 19:00
  0730 133 049
  0735 133 049
  Decebal Nr. 82,Brașov
logo VIVAMED
Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate VIVAMED - Brașov.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.