Telefon: 0730 133 049

Cell banking – „creditul” pentru viitor

Din nou infertilitate sau poate o speranță de prelungirea fertilității?

Nu mă pot abține în a comenta următorul lucru: foarte puțini din cei cu care mă întâlnesc, au un plan în ceea ce privește conceperea unui copil, în viitorul apropiat sau depărtat. Majoritatea spun: mai e până atunci...gândurile încep să apară atunci când cei doi indivizi, separați până atunci, devin un cuplu de sine stătător. Situația ideală este: cuplu până în 30 ani care își dorește cât mai repede un copil, dar majoritatea au din nou în față alte planuri, casă, mașină, vacanțe.

O speranță? Puntem să o numim și așa poate fi prezervarea, dar din nou acest „dar”, să vorbim de prezervare când noi nu vorbim de fertilitate...

...dar cum am spus, există un mod de a „păcăli” ceasul biologic pus la dispoziție prin dezvoltarea medicinei moderne și anume prezervarea de ovule și spermă!

La ce mă gândesc atunci când vorbesc despre prezervare?

Dacă ți-am ridicat un semn de întrebare și te gândești să cauți mai multe informații este excelent, cunoașterea înseamnă putere, înseamnă asumare, înseamnă cunoașterea propriilor limite. Prezervarea poate fi un prim pas pentru viitorul familiei tale!

Cell bankingcreditul pentru viitor

Înainte de prezervare ești evaluată medical, practic vei avea un nou dosar (seamănă puțin cu creditul de la bancă, nu?) care conține cele mai valoroase informații medicale.

În timpul prezervării potențialul tău fertil este evaluat, practic embriologul va vedea adevăratul potențial de reproducere și nu numai el, chiar și tu...e o ocazie pe care nu o ai altfel!

La sfârșit vei avea un număr de celule în bancă...da, drumul nu e ușor și nici accesibil, dar atunci când ești ocupată de afacere, dezvoltare profesională poate deveni șansa ta de viitor. Și astfel zâmbetul îți poate reveni pe buze, agenda plină de întâlniri și evenimente, perspective de viitor și o nouă atitudine...dar acest lucru e bine să-l faci la 30 de ani...poate acest „credit” la o altfel de bancă îți va arăta un altfel de drum...

Dr. Gabriela Lupu,
medic primar OG, supraspecializat în tehnici de reproducere umană asistată, Vivamed Brașov

Centrul VIVAMED

CENTRUL DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

 • Adresa: Str. Decebal Nr. 82, Brașov
 • Telefon: 0368 802015
  Mobil: 0730 133 049
 • Mobil: 0735 133 049 (alocat pentru SERVICIILE de INFERTILITATE)
 • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

 • 10:00 - 19:00
  0730 133 049
  0735 133 049
  Decebal Nr. 82,Brașov
logo VIVAMED
Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate VIVAMED - Brașov.
Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.